LT
Apie greitus testus
Testai nėštumui nustatyti
 -   RapiPreg® plokštelė
 -   RapiPreg® juostelė
 -   RapiPreg® tiesioginis
 -   Ką turi žinoti pacientas
 -   Ką turi žinoti farmacininkas
 -   Dažnai užduodami klausimai
 -   Nėštumo testo atsiradimo istorija
Testai ovuliacijai (vaisingoms dienoms) nustatyti
 -   OneStep® LH testas
 -   Kada pradėti tyrimą?
 -   Kaip OneStep® LH veikia
 -   Dažnai užduodami klausimai
 -   Menstruacinis ciklas
Apie mus
Kur įsigyti?
Klausk gydytojo
 -   visi atsakymai
 
1977-1978 m.
1977 m.

1977 metų pabaigoje buvo leista pradėti gaminti ir pardavinėti namų sąlygomis atliekamus nėštumo testus. Buvo išplatintas laiškas farmacininkams, kuriame informuojama, kokia turėtų būti namie atliekamų nėštumo testų reklamos kampanija vartotojams.



1978 m.

Namie atliekami nėštumo testai plačiai reklamuojami moterims skirtuose žurnaluose Mademoiselle, Ladie`s Home Journal, Vogue.

1978 metais Mademoiselle buvo aprašytas namie atliekamas nėštumo testas:
"Už 10$ gausite testo rinkinį, kuriam priklauso buteliukas gryno vandens, mėgintuvėlis su kitu skysčiu, mėgintuvėlis su avies raudonaisiais kraujo kūneliais, medicininis lašintuvas bei skaidrus plastikinis stovelis mėgintuvėliams.“ Testas būdavo atliekamas per dvi valandas, o teigiamas rezultatas buvo tikslesnis (97%) nei neigiamas (80%). Testo privalumai, anot Madmoiselle, - „visiškas privatumas, be to nebereikia keletą savaičių laukti gydytojo patvirtinimo, todėl nėštumo atveju moteris gali pradėti rūpintis savimi tuoj pat arba pagalvoti apie ankstyvą abortą.“

McCall's žurnalas patvirtino, kad terapeutai, davę interviu apie testus, pritaria šių naudojimui ir patvirtina jų patikimumą. Tačiau redaktoriai įspėjo, kad moteris, gavusi neigiamą rezultatą, bet vis tiek įtarianti nėštumą, neturėtų laukti dešimties dienų, kad  pakartotų testą, o kuo skubiau kreiptųsi į gydytoją.

NEMOKAMA KONSULTACIJA
 
Gydytojų informacija dėl
testo atlikimo bei rezultatų
vertinimo teikiama telefonu
 
(8-655) 75550

TURITE KLAUSIMŲ?
 
Klauskite tiesiog
mūsų svetainėje!
 
> klauskite <
> visi atsakymai<